Ett urval av webbsidor vi gjort åt Kunder:

 


Webbutveckling & design

Codito erbjuder utveckling av webbaserade IT-lösningar. Det kan vara allt ifrån enkla hemsidor till mer avancerade lösningar med så kallade Content Management System, webbshoppar och skräddarsydda lösningar. Codito är ingen designbyrå med art directors och copywriters, men har ett öga för design och formgivning och kan hjälpa till vid viss framtagning av trycksaker. Fotografering är en konst i sig och man behärskar inte allt själv, men på begäran kan fotografer rekommenderas. To each his own!


Sociala medier och sånt

Moderna tider bjuder på moderna verktyg och redskap. Nya sätt att nå ut till människor. Vad är det här med Facebook och Twitter, Flickr och har Ni någon användning av dem i Er verksamhet? Codito hjälper Er att hitta rätt i den sociala mediedjungeln.Support & drift

Behöver Ni hjälp med IT? Codito erbjuder support och drift av olika IT-system. Från system på det mindre kontoret till större och mer komplexa IT-miljöer hos det multinationella företaget. Codito har bred erfarnhet av att jobba med olika UNIX-dialekter så som Sun Microsystems Solaris, HP-UX, Linux (Debian, Ubuntu, Suse, RedHat med flera), BSD (Open-, Free- och NetBSD), Apples MacOSX och iOS samt Microsofts olika versioner av Windows. Detta såväl på klient- som på serversidan. Har Ni frågor om äldre operativsystem som VMS eller AmigaOS? Skjut inte upp till morgondagen det Ni kan göra i dag, ring eller mejla!


IT-konsultering

Codito erbjuder IT-konsultering, vad det nu innebär. Kanske behöver Ni råd inom IT, ett bollplank att bolla idéer med eller en idéspruta för att ta fram nya idéer. Codito har hängt med från dagarna då Amigan var stor till dagens IT-värld med pekplattor, iPhones och Androider. Med ett gediget intresse och vilja att hjälpa sina Kunder erbjuder Codito gedigen IT-konsultering.